La teva llar, la teva teulada, el nostre treball

Descobreix quant pots estalviar en la teva factura d’electricitat instal·lant els millors sistemes fotovoltaics del mercat

L'autoconsum per habitatges té molts beneficis

Descobreix-los!

Estalvi
L'energia que produeixen les teves plaques solars et permet estalviar des del primer dia, amortitzar en pocs anys (al voltant de 4-8) i continuar gaudint de generar energia gratuïta durant la vida útil dels teus panells (30 anys). L'energia que no necessites, l'aboques a la xarxa i la teva comercialitzadora et compensa en la teva factura.
Energia verda
La generació d'energia solar no produeix emissions de CO2 i és 100% renovable. La teva instal·lació fotovoltaica contribueix a la transició energètica, mitiga l'escalfament global i millora la qualitat de l'aire localment. Consum intel·ligent: T'oferim una app per monitorar quanta energia produeixes i consumeixes. Amb aquesta informació pots utilitzar la teva electricitat de forma més eficient.
Consum intel·ligent
T'oferim una app per monitorar quanta energia produeixes i consumeixes. Amb aquesta informació podràs utilitzar la teva electricitat de la manera més eficient.
Tecnologia simple
L'energia fotovoltaica avui en dia no implica una gran inversió, el muntatge és senzill i els components estan dissenyats per una llarga durada. És una tecnologia ideal per incorporar a les nostres llars.
Ajudes
Pots beneficiar-te de subvencions i exempcions fiscals. Per exemple, fins al 50% de bonificació a l'IBI (segons l'ajuntament).
Previous
Next

ENS ENCARREGUEM DE TOT

T’entreguem un sistema de “clau en mà”, zero preocupacions.

Assessorament personalitzat

T’ajudem a avaluar els teus patrons de consum i objectius d’estalvi per dissenyar un projecte a mida de les teves necessitats. El nostre objectiu és que prenguis la millor decisió energètica per la teva llar. Compta amb els nostres assessors per aclarir qualsevol dubte, sense compromisos.

Instal·lació lliure de complicacions

El nostre equip altament qualificat instal·la el teu sistema en un termini de 2 a 4 dies. També ens encarreguem de tots els tràmits perquè comencis a rebre compensació per la teva energia en el menor temps possible.

Autoconsum verd i intel·ligent

Després de la instal·lació ens encarreguem de monitorar el teu sistema per assegurar el funcionament òptim. A més, l’app que oferim et dóna la possibilitat de controlar la teva producció i consum perquè utilitzis la teva energia de forma més eficient.

Finançament

T’oferim pagar la teva instal·lació en quotes fetes a mida, amb terminis de pagament de fins a 10 anys. També et tramitem ajudes i exempcions fiscals.

Com funciona la teva instal·lació d'autoconsum?

Sistema fotovoltaico
  1. Plaques solars: produeixen electricitat de corrent continu a partir de radiació solar.
  2. Inversor: transforma el corrent continu en altern per poder utilitzar-lo a la teva llar o emmagatzemar-lo en una bateria. Un cop el sistema està en marxa, consumiràs en primer lloc l’energia generada pel teu propi sistema.
  3. Comptador: comptabilitza l’energia que utilitzes i que aboques a la xarxa quan no consumeixes tota l’energia generada per les teves plaques (per poder rebre compensació de la teva comercialitzadora).
  4. Monitoratge: t’oferim una app amb la qual podràs fer el seguiment de la teva producció i consum elèctric, corroborar el correcte funcionament del sistema i adaptar el teu ús de l’energia per maximitzar el teu estalvi.

App de monitoratge inclosa en totes les nostres instal·lacions

Aprofita al màxim la teva instal·lació adaptant el teu consum a l’energia que generes

Els nostres productes

Crea un futur sostenible amb els nostres productes d’energia renovable pel teu habitatge, empresa i mobilitat.

Paneles Solares
Baterías
Puntos de recarga
Previous
Next

Panells Solars

Bateries

Punts de recàrrega

Preguntes Freqüents

 La instal·lació ideal per a la teva llar o empresa és la que s’adapta a la teva necessitat de consum i a la superfície disponible per instal·lar els teus panells. És important que un tècnic especialitzat dissenyi la instal·lació tenint en compte aspectes com l’orientació, la inclinació, els possibles obstacles que ombregen, etc. 

Pots deixar-nos les teves dades o trucar-nos perquè un dels nostres experts realitzi un estudi personalitzat, gratuït i sense compromisos.

Una instal·lació fotovoltaica per a llars s’amortitza en un període d’entre 4 i 8 anys. Hi ha diversos factors que influeixen en el temps d’amortització. El més important és la relació entre el consum i la mida de la instal·lació. 

El període d’amortització es pot reduir si s’obtenen els descomptes de l’IBI que ofereixen molts ajuntaments, o si tries un proveïdor amb bons contractes d’autoconsum. També varia en funció dels nostres hàbits. Si adaptem el consum diari a la nostra producció, aprofitem al màxim l’energia solar. Els hàbits tenen un gran impacte al llarg dels anys. 
 

Els components de la instal·lació fotovoltaica, com panells i inversors, han assolit el seu preu més baix i s’han mantingut en els últims anys. Consumint la nostra pròpia energia en lloc de comprar-la a grans comercialitzadores s’estalvia des del dia de la posada en marxa. Un cop amortitzada la instal·lació d’autoconsum, els panells poden produir energia gratuïta durant dècades. 

Sí, s’ha de sol·licitar el permís pertinent en funció dels requisits del municipi on s’ha de realitzar la instal·lació, en alguns casos amb la comunicació prèvia n’hi ha prou. Alguns municipis sol·liciten el Certificat Final d’Obra per poder aplicar el descompte de l’IBI. En alguns casos, el propietari de la xarxa ha d’aprovar la instal·lació. 
 
De tota la tramitació i documentació relacionada amb el permís d’obra ens encarreguem nosaltres un cop tinguem la seva autorització. En alguns casos l’ajuntament requereix que la sol·licitud la faci directament el propietari de la casa, però en aquest cas, nosaltres la preparem i només hauràs de presentar-la. 
 
Nosaltres preparem la memòria tècnica, els plànols i definim altres detalls. Un cop presentada tota la documentació a l’ajuntament, la resolució pot trigar entre 1 i 4 setmanes, un cop tinguem el vistiplau de l’ajuntament, acordem amb tu una data per començar a instal·lar-la. 

Actualment, es recomanen sistemes alimentats amb bateries principalment per a zones on la xarxa elèctrica no arriba o zones en risc d’apagada elèctrica. En aquests casos, les bateries permeten emmagatzemar l’energia produïda per al seu ús quan sigui necessari. 
No obstant això, en la majoria dels casos, el més rendible és invertir en una instal·lació sense bateries i simplement compensar amb l’energia de la xarxa. En qualsevol cas, les instal·lacions d’Experta Solar ofereixen la possibilitat d’integrar bateries. Els nostres experts t’ajuden a definir la solució òptima segons les teves necessitats i preferències.

Vols parlar amb un assessor?

Deixa'ns les teves dades i et trucarem en menys de 24hs.

Si ho prefereixes, et truquem de dilluns a divendres de 8:30 a 21:00 i dissabtes de 9:00 a 19:00.

¡Hola Experta Solar!
¡Hablemos!